Ismét egy zúgolódás, Isten ellen és Mózes elen. Isten bűntetésül kígyókat küld a táborra. Temetik az aggot és csecsemőt, szülőt és gyermeket. A nép megáll Mózes előtt és így szólnak: vétkeztünk!
Isten azt mondta: a kígyók maradnak! De adok nektek egy különös utat az életre!
Emeljetek fel a táborban egy oszlopot, tűzzetek a tetejére egy rézből való kígyót és legyen, hogy akit megmar a kígyó, de feltekint a pozna tetjére szegezett rézkígyóra, az életben maradjon.

Őseinktől fogva mar minket is az a régi Kígyó. Mérge dolgozik minden megfogant magzatban. Végül megöl mindenkit.Isten ellenben mutatott nekünk egy különös utat az életre.
Nem vett ki minket a világból, nem űzte el rólunk a Sátánkígyót. Az marad és mar. De nagypénteken felemelte a keresztfa póznáját, rajta a bűneink miatt kígyóvá tett Fiával, és rendelkezett: ha elhiszed rólam, hogy annyira szeretlek téged, hogy bűneidet Fiamra helyeztem, és őt bűntettem meg helyetted, akkor a méreg erejét veszti benned.

Ne higgy haszontalan gyógymódokban:


Isten annyira szeretett téged hogy fára szegezte Fiát, bűnné tette őt és átokká. hogy te el ne vesszél, hanem mennyei örökéletre megtartson.


Zimányi József
egy jó zsidóbarát

Ajánló

...

Dániel

Ha Dániel próféciáit őszintén vizsgálod az Örökkévaló jelenlétében teljes bizalommal rájössz, hogy a Názáreti Jézus a Messiás. Kilenc lépésre vagy az igazságtól...

Megnézem >

...

Jézus rettenetes halála

A kereszthalál a legmegalázóbb és legfájdalmasabb halálnem volt. Nem véletlen, hogy a rómaiak ezzel a módszerrel végezték ki a rablókat, gyilkosokat és a fellázadt rabszolgákat...

Megnézem >

...

Média

Fotók

Megnézem >


Videók

Megnézem >


Hanganyagok

Megnézem >